fbpx
  Bulevardul Liviu Rebreanu 3, Timișoara 300425
  Lun - sam 8:00am to 8:00pm   +40 757 333 103

Implant Dentar

Un implant dentar este, în cele mai multe cazuri, cea mai bună soluție pentru un dinte lipsă sau pentru înlocuirea unuia care nu mai poate fi salvat. Oferă un aspect natural și se simte exact ca orice alt dinte.

Implantul dentar este o piesă din titan, mai exact o rădăcină artificială, care se inserează în os la nivelul mandibulei sau al maxilarului, în locul unui dinte lipsă. Este un tratament ce are o durată de viata mare (comparativ cu alte soluții), iți redă funcționalitatea masticației și iți asigură un zâmbet natural, de invidiat.

 

 

Dacă ai un numar mai mare de dinți lipsă și aceștia sunt unul lângă altul, poți avea fie câte un implant pentru fiecare dinte, fie poți apela la varianta cu două sau mai multe implanturi care să susțină o punte dentară sau o proteză dentară fixă pe implanturi ce va acoperi spațiul gol. Protezele dentare fixe pe implanturi sunt total diferite de protezele dentare mobile. Proteza dentară pe implanturi arată și se simte foarte aproape de dinții naturali, pacientul putând să mănânce și să zâmbească normal.

Avantajele unui implant dentar:

Nu intervii asupra dinților sănătoși ca în cazul unei punți denare, unde dinții vecini trebuie șlefuiți.
În cazul unui implant dentar costurile sunt mai reduse comparativ cu o punte dentară clasică.
Intervenție rapidă și fără durere prin care redai funcționalitatea danturii tale.
În general, un implant dentar bine întreținut poate să dureze și zeci de ani. Totuși, lucrările dentare montate pe implanturi trebuie înlocuite după aproximativ 10-15 ani.
Implant dentar
Ofertă valabilă pentru acest serviciu 10% REDUCERE

PROGRAMARI ONLINE

Opening Hours

Luni - Vineri
9.00 - 19.00
Sâmbătă
9.00 - 19.00
Duminică
inchis